HAIR and SKIN CARE - Cat Food - Royal Canin

HAIR and SKIN CARE

Nyomtatás
Megveszem

HAIR and SKIN CARE

Pontosan kiegyensúlyozott összetételű táp felnőtt macskák számára, amely segít egészségesen tartani a bőrt és a szőrzetet.

HAIR and SKIN CARE

Leírás +

BIZONYÍTOTT EREDMÉNYEK: 21 nap alatt egészséges, fénylő bunda - LÁTHATÓ HATÁS

A macska bundájának minősége a tápanyagellátás egyensúlyi zavarára vagy betegségekre is utalhat. Az egészséges bőrnek és szőrzetnek nagyszámú specifikus tápanyagra van szüksége ahhoz, hogy természetesen megújuljon és egészséges maradjon. A HAIR & SKIN CARE pontosan kiegyensúlyozott összetételű táp, amely segít egészségesen tartani a bőrt és a szőrzetet. Különleges összetétel:Tápanyagok – köztük B-vitaminok – egyedülálló komplexe, amely segít erősíteni a bőr védőgát funkcióját.Meghatározott aminosavakat tartalmazó, kitűnő minőségű fehérjék, melyek támogatják az egészséges szőrnövekedést és a bőr sejtjeinek megújulását.Omega-3 és omega-6 zsírsavak, melyek előnyösen befolyásolják a bőr egészségét és a szőrzet állapotát.
BIZONYÍTOTT EREDMÉNYEK: a bunda fényessége jelentősen javul a Hair&Skin Care táp már 21 napos* kizárólagos etetése után (*Royal Canin belső vizsgálat, 2006)

410

Kiegyensúlyozott ásványi anyag tartalma segít fenntartani a felnőtt macska húgyúti traktusának egészségét.

Kiegyensúlyozott ásványianyag tartalma segít fenntartani a felnőtt macska húgyúti traktusának egészségét.

Etetési útmutató +

Etetési útmutató

Napi ajánlott mennyiség (g/nap):Víz mindig álljon rendelkezésre

CAT WEIGHT MODERATE ENERGY NEEDS LOW ENERGY NEEDS
(kg) Ideal body condition Tendency to be overweight
3 kg 41 g 33 g
4 kg 50 g 40 g
5 kg 59 g 47 g
6 kg 67 g 53 g
! If overweight, reduce feeding quantity !

Összetevők +

Összetevők

ÖSSZETÉTEL: dehidratált baromfihús, rizs, állati zsíradék, kukorica, növényi fehérje kivonat*, növényi rostok, kukoricaglutén, élesztő, hidrolizált állati fehérjék, növényi olajok (szója és borágó), cukorrépapép, halolaj, ásványi sók, tojáspor, nátrium-foszfát, DL-methionin, taurin, L-cisztin, körömvirág kivonat (lutein forrás). ADALÉKANYAGOK (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A vit.: 26500 NE - D3 vit.: 770 NE - E vit.: 600 mg. Réz (rézszulfát és kelátos réz): 24 mg. - Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 10 g - Tartósítószerek - Antioxidánsok. ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK: Nyersfehérje: 33% - Nyerszsír: 22% - Nyershamu: 6% - Nyersrost: 5,3%. ETETÉSI ÚTMUTATÓ: lásd a táblázatot. Tételazonosító jelölés, regisztrációs szám és minőség-megőrzési idő (nap/hónap/év) a csomagoláson található. Száraz, hűvös helyen tartandó. *L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje.

  • facebook