Home Rólunk A ROYAL CANIN® Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

Nyomtatás

Jogi nyilatkozat

A weboldal használatának általános szerződési feltételei

Üdvözöljük a Royal Canin Hungary Hobbiállat-eledel Forgalmazó Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: „Royal Canin”) weboldalán. A weboldal célja, hogy az Ön számára is kielégítő tájékoztatást nyújtson a Royal Canin által forgalma termékek, a Royal Canin szervezésében vagy támogatásával megrendezésre kerülő rendezvényekről és a kis kedvencek tartásával, kényeztetésével kapcsolatos egyéb információkról. Reméljük, hogy a weboldal tartalmát hasznosnak fogja találni.

Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal megnyitásával, illetve a weboldalon található tartalom böngészésével Ön automatikusan – korlátozás és fenntartás nélkül - elfogadja és köteles betartani a jelen általános szerződési feltételeket, ezért kérjük, hogy figyelmesen olvassa át az alábbi feltételeket, különösen a felelősségünk kizárására, korlátozására vonatkozó rendelkezéseket.

Amennyiben nem ért egyet az alábbi általános szerződési feltételekkel, kérjük, ne nyissa meg weboldalainkat!

Felhívjuk továbbá figyelmét, hogy a jelen általános szerződési feltételek módosulhatnak. A hivatkozott feltételek módosítására az esetek nagyobb részében a megváltozott jogszabályokra tekintettel kerül sor, ezért kérjük, hogy a weboldalunkon történő böngészés megkezdése előtt mindig olvassa el a jelen szerződési feltételeket.

Amennyiben a jelen általános szerződési feltételek valamely rendelkezésével kapcsolatban kérdése merülne fel, kérjük, hogy az  info.hu@royalcanin.com címen jelezze, és a lehető legrövidebb időn belül választ adunk kérdéseire.

1 – A weboldal szerkesztője

A jelen weboldal szerkesztője, valamint a weboldal és az itt megtalálható valamennyi szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra stb. kizárólagos tulajdonosa a Royal Canin. A Royal Canin Budapesten, a Bocskai út 134-146. szám alatt (Dorottya Udvar) működik, melyet a Pest Megyei Bíróság mint Cégbíróság 01-09-270819 cégjegyzékszámon jegyzett be, a cég statisztikai számjele: 13636366-2-43, míg önálló cégjegyzési joggal rendelkező ügyvezetője Simon Virág. A Royal Caninnal kapcsolatos egyéb információs adatot a „Kapcsolat” menüpontban találhat.

Website Publication Manager: Jáger József

Website Editor és Webmaster: Jáger József

2 – Felhasználó

Ön elismeri, hogy rendelkezik a weboldal használatához szükséges megfelelő kompetenciával és szakértelemmel.

Ön elismeri, hogy a weboldalra történt belépést megelőzően meggyőződött arról, hogy a weboldal vírustól mentes, az működőképes állapotban van. Kifejezetten kizárjuk a vírusok és az egyéb kalózprogramok által okozott károkért való felelősségünket.

A Royal Canin nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

3 – Elérhető információk és adatok

A weboldalt azért hoztuk létre, hogy Ön számára információval szolgáljunk a Royal Canin által nyújtott szolgáltatásokról. A weboldal egyes részei más szolgáltatók anyagát tartalmazzák, illetve a más szolgáltatók anyagai a weboldalon megjelenő közvetlen linken érhetők el.

4 – A weboldal adatainak felhasználása

Mi minden ésszerű erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy a weboldalon található információ a feltöltés időpontjában pontos legyen, ennek ellenére sem kifejezetten, sem ráutaló magatartással nem vállalunk felelősséget a weboldalon található információkért és kifejezetten fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a hivatkozott információkat teljesen, részben megváltoztassuk, megszüntessük. Továbbá fenntartjuk magunknak a jogot, hogy az Ön weboldalunkhoz való hozzáférési jogát bármikor előzetes értesítés és indokolás nélkül megszüntessük.

A fentiek miatt kiemeljük, hogy a weboldalon található információkon alapuló bármilyen döntés az Ön saját felelőssége.

5 – Tartalom használata, szerzői jogok

A weboldalon megtalálható valamennyi szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra stb. kizárólagos tulajdonosa a Royal Canin.

A weboldal tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult annak többszörözésére, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A fentiekben részletezett feltételektől eltérő vagy azokat sértő használattal szemben szerzői jogi, polgári jogi és büntető jogi eszközökkel lépünk fel.

 

6 – A „Royal Canin” elnevezés és logo

A Royal Canin előzetes írásos beleegyezése hiányában kifejezett tilos a „Royal Canin” és a  www.royalcanin.hu elnevezések, valamint a Royal Canin hivatalos márkajelzéseinek használata mind önállóan, mind más nevekkel kombinálva. A hivatalos elnevezés és logo a francia Intellectual Property Institue (INPI) által Magyarországra is kiterjedő hatállyal védettséget élveznek.

A jelen pontban foglaltaktól eltérő használat esetén a Royal Canin az 5. pontban hivatkozott eljárásokat indítja meg.

7 – Linkek

Kizárólag a Royal Canin előzetes írásos beleegyezésével készíthető a  www.royalcanin.hu címre utaló link.

A weboldalunkon található és más weboldalra mutató link nem jelenti a fenti beleegyezés megadását.

Harmadik személy oldalán található és a Royal Canin weboldalra mutató linkért, azt ott található véleményekért, javaslatokért, információkért a Royal Canin nem felelős. A Royal Canin kifejezetten kizárja a felelősségét az ilyen harmadik személy oldalán található információkért, és az azzal való kapcsolatért.

8 – Adatvédelem

Jelen szabályok kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény, az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény rendelkezéseit.

A weboldal látogatásához (tallózás) nincs szükség regisztrációra, így személyes adatokat sem kell megadnia, azonban a weboldal egyes részeinek látogatása, egyes szolgáltatások igénybe vétele kizárólag regisztráció útján, személyes adatok közlésével lehetséges.

A regisztráció során kért adatok egy részének megadása önkéntes, míg a csillaggal jelölt adatok megadása szükséges, mely egyben azt jelenti, hogy ezen adatok szolgáltatásának megtagadása esetén Ön elfogadja annak lehetőségét, hogy a portál egyes részeihez Ön nem férhet hozzá.

Amennyiben Ön adatokat ad meg a weboldalunkon, akkor hozzájárul ahhoz, hogy a Royal Canin – az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig – nyilvántartsa és kezelje.

A Royal Canin az Ön által megadott adatokat vevői szokások elemzésére (administrative), új termékekről, szolgáltatásokról, akciókról szóló tájékoztatás (marketing) nyújtására használja fel.

A Royal Canin az Ön személyes adatait – az adatvédelemről rendelkező jogszabályokban előírtak kivételével – nem hozza harmadik, illetéktelen személy tudomására.

Önnek törvényben meghatározott joga és technikailag biztosított lehetősége van arra, hogy hozzáférjen és frissítse a személyes adatait, illetve kérje azok törlését, melyet a „Kapcsolat” menüpontban található elérhetőségeken tehet meg.

Írásbeli kérelmére részünkre átadott személyes és egyéb adatait a személyes adatok védelméről szóló törvény rendelkezéseinek megfelelően töröljük.

Az Ön által rendelkezésünkre bocsátott adatokhoz kizárólag a Royal Canin azon alkalmazottai férhetnek hozzá, akiknek munkaköri kötelezettsége ezen adatok kezelése. A Royal Canin alkalmazottai a rendelkezésünkre bocsátott személyes és egyéb adatokat a törvényi előírásoknak megfelelően és bizalmasan kezelik.

Royal Canin minden, a rendelkezésére álló, technikai és egyéb eszközt igénybe vesz az adatok biztonságos tárolása, őrzése, valamint az adatokkal való visszaélés megelőzése érdekében.

 

9 – Cookie-k és spamek

 

Ön tudomásul veszi, hogy a  www.royalcanin.hu weblap meglátogatását az Ön számítógépének merevlemeze rögzítheti mint korábban látogatott weboldalt.

A Royal Canin kifejezetten elzárkózik az úgynevezett „spam” (kéretlen levelek) gyakorlatától. A „spam” tartalmát illetően azt a helyzetet fedi le, amikor kérés nélkül nagy számban küldenek e-maileket Önnek, olyan személyek akikkel korábban nem állt kapcsolatban.

Kellemes böngészést kíván a Royal Canin.

  • facebook