Home Rólunk A ROYAL CANIN® Royal Canin Magyarország

A ROYAL CANIN®

Nyomtatás

Royal Canin Magyarország

"A macska és a kutya az első"

Cégünk 2005 óta van jelen Magyarországon. Az első évben kereskedelmi képviseletként működtünk, majd 2006-ban megalapítottuk a Royal Canin Hungary Kft-t.

Csapatunk minden egyes tagja elkötelezett állatbarát. Hiszünk az általunk képviselt értékekben és a vállalat jelmondatában: “TUDÁS ÉS TISZTELET”. Ezzel szeretnénk kifejezni folyamatos törekvésünket a kutyák és macskák táplálkozási szükségleteinek megértésével kapcsolatban, nem elfelejtve az állatok feltétlen tiszteletét sem.

Az Egészséges Táplálás segítségével lehetőségünk nyílik előre haladni, illetve egyre tökéletesebb táplálási válaszokat és megoldásokat nyújtani a kutyák és macskák számára.

Hisszük, hogy kizárólag a szakemberek (állatorvosok, tenyésztők), illetve a szaküzletek (kisállat-kereskedések, mezőgazdasági és kertészeti áruházak) tudják az Egészséges Táplálás üzenetét hitelesen közvetíteni, azáltal, hogy mindig a vásárlók rendelkezésére állnak megfelelő tanácsadással és szolgáltatásokkal.
Termékeinket csak ezen három kereskedelmi csatornán keresztül értékesítjük:

Mindhárom kereskedelmi csatorna számára a ROYAL CANIN® egyedi és speciális termékválasztékot nyújt, annak érdekében, hogy ők a legjobban tudjanak saját vásárlóik igényeinek megfelelni.

A Royal Canin SAS 2002 óta a Mars, Incorporated vállalatcsoport tagja, mely egy családi tulajdonban lévő vállalat. A Mars filozófiája az Öt Alapelvre épül, melyeket mi is sajátunknak tekintünk:

 Minőség
• Felelősség
• Kölcsönösség
• Hatékonyság
• Szabadság

A Royal Canin Magyarország elkötelezett a magas minőség mellett, tevékenységünk összhangban van az ISO 9001:2008 szabványaival.

ISO
 

Ha bármilyen kérdése lenne cégünkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal:

Ügyvezető: Forrai István

Pénzügyi vezető: Körhegyi Gábor

Tudományos kommunikációs vezető: Dr. Magdus Melinda

Logisztikai manager: Kelemen Zoltán

Call Center: 1/91-91-491

Belföldi információs zöldszám kedden, csütörtökön 11-12 és 15-16 óra között: 06-80/980-032

Sales csapat

  • facebook